Vandaag heb ik mijn derde afspraak bij de Kinesioloog waar ik een nieuwe remedie tegen geestelijke kwelling krijg, EFT Therapie doe om mijn emoties los te laten en ik van mijn rugpijn word afgeholpen.

Vanochtend heb ik weer een afspraak bij Mieke, de Kinesioloog waar ik al twee keer eerder ben geweest. Ik vertel haar dat het redelijk met me gaat en ik vorige week bij de Arboarts was en heb aangegeven dat ik weer aan de slag wil. Mieke is blij voor me en vraagt wat ik wil gaan doen. Dankzij de remedie Wild Oat die ik de vorige keer van haar kreeg, heb ik dat nu helder. Ik wil de opleiding tot Holistisch Therapeut gaan doen.

Wel heb ik nog erg veel last van zorgen geef ik aan. Mijn 23 jarige, werkloze en nog thuiswonende zusje is zwanger. Ze is er zelf heel blij mee en ik ben ook oprecht blij voor haar maar ik kan me er heel erg zorgen om maken. Gaat dat allemaal wel goedkomen? Mieke stelt voor om mijn zorgen met EFT Therapie (Emotional Freedom Techniques) te behandelen. We gaan ermee aan de slag en terwijl we daar mee bezig zijn, voel ik de emoties even opkomen en weer afnemen waarna ze verdwijnen. Dit is echt fijn! Daarna gaat Mieke mijn lichaam uittesten om te zien wat ik eventueel nog nodig heb ter ondersteuning. De test geeft de remedie agrimony aan.  

Agrimony
Sleutelwoorden: geestelijke kwelling, verborgen zorgen
Repertorium (onder andere): nerveus, fysieke angst, vluchten in drugs, alcohol of eten, bezorgdheid, ongerustheid, angst, vermijden conflicten, doodsverlangen, verbergen hun overgevoeligheid, gekweld door verborgen zorgen, laten zich door anderen energie ontnemen, rusteloos gedurende de nacht, woelende gedachten veroorzaken slapeloosheid.
Ouders
Kunnen het lawaai van kinderen niet verdrage
Transformerende kwaliteiten
Het accepteren door rust, arbitrage, evenwicht, kalmte, objectiviteit, gelukkig zijn in tegenspoed, tegenspoed integreren, zich niet door de problemen te laten bepalen, houden zorg op de juiste plaats, innerlijke vrede, oprechte blijmoedigheid, is in staat oprecht te lachen om eigen zorgen.

Ik herken me hier helemaal in en neem dankbaar de Bach Bloesem Remedie van haar aan. Twee keer per dag vijf druppels moet ik hiervan nemen. Het is mogelijk dat in het begin mijn klachten iets verergeren, dan kan ik eventueel 1x per dag ze innemen voor een aantal dagen, vertelt Mieke er nog bij. Omdat ik ook nog steeds heel erg last heb van pijn in mijn onderrug, geeft Mieke mij nog een energiebehandeling. Ik voel de pijn langzaam uit mijn lichaam ‘getrokken’ worden tot ik het helemaal niet meer voel. Met het flesje wonderdruppels in mijn tas verlaat ik, een stuk lichter dan bij aankomst, de praktijk weer.

Om 14:00 uur vandaag heb ik een telefonische afspraak met de verzuimcoach. Ik heb echt zin om weer aan het werk te gaan en ben heel benieuwd wat de volgende stappen zijn. In afwachting van haar telefoontje schrijf ik ‘mijn verhaal’ voor deze website. Het voelt echt als mijn leven nu kan beginnen. 

Aanbevolen artikelen

1 reactie

Een reactie plaatsen