trauma healing

 30,00

Deze prachtige Orgonite Oplaadschijf in de kleur groen bevat naast metaal, glitters en hars de edelstenen Obsidiaan.

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen. Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Mogelijkheden voor het gebruik van de oplaadschijf

  • Leg de oplaadschijf in een ruimte of kamer om deze ruimte van de fijne energie te voorzien.
  • Zet je glas water op oplaadschijf om je drinken op te laden en zo de energie van de edelstenen binnen te krijgen in je lichaam
  • Gebruik de oplaadschijf tijdens een meditatie of healing door deze op je lichaam of in je aura te leggen.

Let op: Alle orgonites zijn handgemaakt en kunnen dus wat imperfecties hebben.

1 op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Orgonite is een combinatie van hars, edelstenen en metalen. Door de edelstenen in kunsthars te gieten, wordt de werking van de edelstenen versterkt. Het toegevoegde metaal weerkaatst de energie van de edelstenen. Een Orgonite kan worden gebruikt om negatieve energie om te zetten in positieve energie.

Meer lezen over Orgonites? Op de pagina Wat is een Orgonite lees je meer informatie over de werking, de verschillende vormen en hoe je een Orgonite gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “trauma healing” te beoordelen